Bli medlem

Ett medlemskap hos SEYF innebär en trygghet och en
kvalitetsstämpel för dina kunder.

Kriterier allmänt för att bli medlem hos SEYF

Du är välkommen att bli medlem hos SEYF förutsatt att du har gått din utbildning hos en SEYF-godkänd utbildningsanordnare.

Om du inte har gjort det så kan du validera dina kunskaper vid en SEYF-ansluten utbildningsanordnare. (Validering är förenat med en kostnad som fastställs av utbildningsanordnaren).

På vår hemsida hittar du en lista över de skolor/utbildningsanordnare som är godkända av oss (klicka här).

När du sedan har en SEYF-godkänd utbildning/validering kan du skicka in din ansökan om medlemskap till oss.

SEYF kräver att alla yrkesverksamma medlemmar innehar en behandlingsförsäkring. Om du inte redan har en sådan går det bra att teckna en via Gallagher (fd Nordic Försäkring) som är SEYFs samarbetspartner gällande företagsförsäkringar.

Intresseanmälan och information om våra olika medlemsförmånliga företagsförsäkringar hittar du här (klicka här).

Frågor gällande våra medlemsförmånliga företagsförsäkringar besvaras av vår samarbetspartner Arthur J Gallagher Nordic AB (fd Nordic Försäkring). Kontaktuppgifter till dem hittar du här (klicka här).

Ansökan yrkesverksam/Individuellt medlemskap

Ansökan för dig som är yrkesutövande terapeut inom estetiken. Som tex hudterapeuter, make-up artister, nagelterapeuter, SPA- och kropps-terapeuter, laserterapeuter, kosmetologer samt övriga terapeuter/estetiker.

Ansökan skolor/utbildningsanordnare

Ansökan för dig/er som är yrkesutövande terapeut inom estetiken och som vill kunna utbilda t ex hudterapeuter, make-up artister, nagelterapeuter, SPA- och kropps-terapeuter, laserterapeuter, kosmetologer samt övriga terapeuter/estetiker.

Leverantör

Ansökan för dig som är återförsäljare, grossist mm.